13 грудня 2013 р.

Літературне свято

У сонячній країні М. Носова

     



           Чарівники, як відомо бувають різні: добрі та злі. Микола Миколайович Носов був чарівником, тому що володів таємним «золотим ключиком » до сердець мільйонів маленьких жителів всієї планети.  Вже минуло 105 років від дня народження цього дивовижного дитячого письменника.    
Його книги виховали не одне покоління хлопчиків і дівчаток. Напевно, майже кожен знайомий з героями Носова: паливодами, непосидами, фантазерами, які завжди потрапляють у смішні й найнеймовірніші ситуації. А казковий Незнайко і його друзі-коротунчики із Квіткового міста стали улюбленими героями в усьому світі.

 Щоб вшанувати пам'ять видатного дитячого письменника та познайомити маленьких користувачів із його творчістю в бібліотеці  було проведене літературне свято «У сонячній країні М. Носова». На святі були присутні учні четвертих класів Шаргородської СОШ №1 І – ІІІ ст.. Свято пройшло в цікавій ігровій формі та в дружній атмосфері. Такі заходи носять не тільки інформаційний характер, але й ставлять за мету виховувати у юних користувачів літературний смак, прищеплюють любов до читання, демонструють можливості бібліотеки, як місця цікавого і змістовного проведення дозвілля і розвитку інтересів.