29 листопада 2013 р.

Свято подорож - гра

Подорож у «Бібліомістечко»
Наше Бібліомістечко – це маленький острівець людського розуму, такий давній і вічно юний мудрець. Це храм добра і знань, до якого приходять з задоволенням.
     Ми добре розуміємо, що саме бібліотеки покликані формувати і виховувати читача, що від методів, форм та нашої сумлінної роботи залежить на скільки високою буде читацька активність дітей, її любов до книги і бібліотеки, як «Скарбниці знань».
Тому у своїй роботі намагаємося шукати такі дієві форми з маленькими користувачами, які були би яскраві і неординарні. Однією з таких форм є свято подорож – гра, яка розвиває інтелектуальну, духовну сферу дитини. Так 21 листопада у бібліотеці проходило свято «Подорож у Бібліомістечко» з учнями молодших класів Шаргородської СОШ №1 І – ІІІ ст..
            Свято в книжковому храмі пройшло цікаво, незвично. Діти з радістю приймали участь в  літературній вікторині, обговоренні, дискусії тощо. На згадку про бібліотеку їм були роздані закладки – пам’ятки.
     


   


 


Мета такого заходу є: формування стійких читацьких інтересів,свідомої потреби в читанні, любові і поваги до скарбниці народної мудрості через книгу.