11 травня 2019 р.


           "Добра казкарка й оповідачка                          Лариса Письменна".

  Лариса Письменна – українська дитяча письменниця. Автор багатьох талановитих оповідань, повістей і казок для дітей різного віку.






   Вона по - справжньому любила своїх читачів і мала неабиякий талант розповідати у своїх творах про живу природу і людину, найбільше - про дитину.  Познайомитися з творчістю Лариси Письменної та з нагоди 105 – річчя від дня її народження в районну дитячу книгозбірню на літературне свято завітали учні 3 – А класу Шаргородської СЗШ № 1 І – ІІІ ст.(класний керівник  Германюк Ольга Миколаївна).Діти уважно слухали розповідь  бібліотекарів про загадкову письменницю з таким літературним прізвищем . Здійснили літературну подорож бібліо - експресом «Книжковим садом Лариси Письменної» .



    Переглянули мультфільм, створений за мотивом казки письменниці «Чому зникла шапка невидимка»,  після якого  активно приймали участь в обговоренні. Маленьким користувачам сподобалася тема свята і щоб краще познайомитися з творчістю літераторки взяли почитати її доробки. Лариса Михайлівна Письменна  все життя з задоволенням писала  для найвимогливішого  читача - малечі, іі твори і сьогодні читають і люблять діти.